Добрий день! Є тут молоді матусі? Підкажіть, які кашки і пюре купуєте своїм діткам? Або ви готуєте самостійно? Ми купували каші Беллакт, але з'явилася алергія. Які краще купувати?
Ну алергія це справа індивідуальна, дітки різні, організми по різному реагують на ті чи інші продукти. Ми починали з штучних сумішей Беллакт, потім перейшли і на кашки. Слава Богу без алергій та іншого.
Ну не підійшла ця каша, пробуйте іншу. Нестле, Розумниця, Фрутоняня, Хайнс. Наскільки я знаю ці вважаються найпопулярнішими. А ще я не так давно відкрила нові крем-супи на козячому молоці Мамако https://mamako.ua/catalog/krem_supy_na_kozem_molochke/ . Вирішили спробувати, дочка в захваті, їмо з задоволенням їх. Але все індивідуально, я б вам порадила все таки порадитися з педіатром вашим, а потім пробувати щось нове.
Всі пюрешки, кашки робила завжди сама, з домашніх продуктів, свіжих овочів і фруктів, щоб не ризикувати здоров'ям своєї дитини. Як би там не було, але більш натуральним і корисним все це покупне дитяче харчування не буде.