Предлагаю писать тут о всевозможных конкурсах, которые были бы полезны для вас и меня, студента:-) Я думаю, тема интересна будет всем, кто любит позаморачиваться и в конце быть награждённым;-) Просьба, призы и условия указывать сразу:-)
Хотел предложить кроссворды и конфетку но есть дело куда интересней, ну, для себя в этом я интерес нахожу.
Так чтоб я не изковеркал смысл, скопирую условия конкурса:
Конкурс есе покликаний заохотити українську молодь замислитися над тим, що саме вона може зробити для створення здорового суспільства та визначити коло молодих лідерів, які бажають зробити свій внесок у розбудову здорового суспільства в Україні. Переможцями конкурсу стануть 50 найкращих есе, що візьмуть участь у «Творчих студіях», покликаних створити умови для розробки практичних заходів з розбудови здорового суспільства. Протягом п’яти днів учасники «Творчих студій» матимуть змогу визначити шляхи створення здорового суспільства та розробити практичні заходи втілення своїх ідей у життя. Після закінчення даного етапу кожний учасник або група учасників «Творчих студій» презентує проект створення моделі суспільства своєї мрії на прикладі своєї громади (навчального закладу, населеного пункту, громади і т.п.). 10 найкращих проектів отримують фінансування від Фонду братів Кличків та Фонду Конрада Аденауера у розмірі 3 000 грн. Автори найуспішнішої моделі здорового суспільства у своїй громаді матимуть змогу відвідати Німеччину та поділитися своїм досвідом із закордонними колегами.
Недопонял с творческими студиями. А чего Янык ничего не сделает подобного?! Хотя, тут понятно, у него цель стать президентом, а не народу помочь. Зато чётко видно, какую аудиторию он рассматривает, а на нас студентов, ему плевать. Ну да ладно, не суть!
[quote=Vihrik]Недопонял с творческими студиями. А чего Янык ничего не сделает подобного?! Хотя, тут понятно, у него цель стать президентом, а не народу помочь. Зато чётко видно, какую аудиторию он рассматривает, а на нас студентов, ему плевать. Ну да ладно, не суть![/quote]
Ну, откровенно говоря, я тоже слабо представляю, что это и как выглядит. Но склоняюсь к тому, что это мини сообщество победителей этого конкурса, чьи идеи будут сливаться воедино и этим же кругом будут осуществляться.
Сообщение отредактировал veres - Понедельник, 16.11.2009, 12:14
Ооо, тема эссе наболевшая, я в универе когда вижу готов или другие течения, которые грязные, мрачные, оборванные но с бутылкой литрового пива всасывают сидя на полу, ааааааааа, мрачняк! Деградация полная. Я конечно не строю из себя ботаника и аккуратиста, но до такого не опускаюсь. Таки спасать нужно народ нужно
Добавлено (29.11.2009, 23:15) --------------------------------------------- Разобрался, более того, почти закончил писанину свою. Признаю, повезло, думал, не успею до 30го подать эссе своё, обленился за 3 недели выходных, загулял:-) Может кого-то ещё порадует новость: «У зв’язку з тимчасовим призупиненням навчального процесу у вищих навчальних закладах України, офіційні строки завершення першого етапу молодіжного проекту «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО» були подовжені до 12.12.09 року включно. Встигни взяти участь у конкурсі есе та скористатися унікальним шансом запропонувати власні ідеї для побудови здорового суспільства в Україні. Оголошення результатів конкурсу, як і було заплановано, відбудеться 16 грудня 2009 року. »
Приглашаем Вас на открытие популярнейшей онлайн игры Lineage 2 Interlude OFF сервер. http://interlude.su Отсутствие лагов, багов, читеров и всякой нечисти - гарантировано. Открытие 31 января, поторопитесь, будет интересно! Подробности на http://interlude.su не пропусти!
Компания «Гольфстрим» совместно с партнерами из Чехии, Словакии и Польши объявляет суперконкурс с невероятными призами - бесплатное высшее образование или изучение языка в Европе! Узнай условия конкурса по телефону или на сайте http://chemodan.com.ua/news/2010/04/5595.html
Запрошуємо Вас скористатися унікальною можливістю, яка вперше з’явилася в Україні – спробувати власні сили у близьких Вам сферах, пов’язаних з інформаційними технологіями (ІТ) та стати на шлях створення професійної кар’єри вже зараз.
Унікальність Міжнародної ІТ-олімпіади «ІТ-Планета – 2010» (далі - ІТ-Планета) полягає в тому, що: • це перший прямий крок до вашого майбутнього роботодавця – адже більше 200 українських підприємств розцінюватимуть вас як кандидатів на заміщення вакансій, • конкурси ІТ-Планети охоплюють широке коло споживачів ІТ (а не лише програмістів, як це відбувається в «Традиційних» ІТ-олімпіадах). • ІТ-Планета спрямована на індивідуальну участь • перший тур ІТ-Планети проводиться повністю дистанційно, а тому не вимагає від учасників великих витрат часу та коштів • ви заздалегідь можете познайомитись із зразками завдань • в цьому році ви можете просто перевірити власну кваліфікацію, прийнявши участь у першому турі, а вже більш серйозно готуватися до участі у наступному році • всі учасники очного другого туру ІТ-Планети, який відбудеться в Києві на початку грудня, отримають дипломи та цінні подарунки • переможці другого туру приймуть участь у третьому турі ІТ-Планети, який відбудеться у Москві у квітні 2011 року та боротимуться за особливо цінні призи.
Якщо ви почуваєте себе впевнено в таких областях знань як: • Використання 1C:Бухгалтерії 8 • Цифрова творчість • Комп’ютерне 3D-моделювання • Програмування 1C:Підприємство 8 • Програмування СУБД ORACLE 10g • Адміністрування Linux • Адміністрування Windows Server 2008 R2 • Протоколи, сервіси та обладнання (D-Link)
То ми чекаємо на Вас на веб-сайті: http://world-it-planet.org/ Реєстрацію подовжено до 27 ЖОВТНЯ (включно)!
Голова центрального організаційного комітету «IT-ПЛАНЕТА 2010» в Україні Голова Активу ВГО «Співтовариство ІТ-директорів України»
Расскажу вам свою историю. На сайте увидел рекламу заработка…лохоторон - подумал я, но прочитал тему…суть: перечисляешь со своего счёта на Яндекс деньги на указанный счёт 300 рублей и тебе в течении 3 дней возвращают 600 руб, 900-1800 соответственно, за 2700- 5400, за 8100-16200 и всё… Точно лохотрон! Но я знаю, что их задача развести по максимуму…и решил перечислить им 300…открыл счёт (просто за 5 минут и пополнил его через терминал, где на сотовый пополняю) и перечислил…жду…на 2 день…о чудо, получил 600… работает…добавил 300 и скинул им 900..класс.! на 3 день получаю 1800…..я в шоке…опять пополняю и бросаю уже 2700 ..5 дней..и тишина…видимо у них стоит программа, которая выплачивает до взноса 900 -понял я…перечислил опять 900…на 3 день получаю 1800 …класс, я был прав… Уже почти 3 месяц делаю по неск. переводов в день и имею по 12-15 тыс. в неделю. Кому интересно! номер чудо-счёта на Яндекс деньги:41001729213113 Их можно и надо наказывать! Вот так!
Партнерская программа GruzWap.ru - это высокий, стабильный заработок для владельцев WAP-сайтов. Благодаря нашему многолетнему опыту в продаже контента и честноси по отношению к партнёрам мы и существум.
Второй этап международного конкурса для студентов экономистов http://acemanager.bnpparibas.com/. Участие и регистрация – бесплатные. Все задания на английском языке, конкурс проходит в режиме он-лайн, задания усложняются по ходу игры. Среди призов - возможность стажировки и трудоустройства в крупном банке.
Ух-ты, призы такие нехилые 9, 3 и 1.5 тисяч эвро. Интересно, а на каком уровне нужно английским владеть. И если это второй этап, то кто-нибудь уже принимал участие в первом. Чем все закончилось?